Semlans dag..

ja då var det då den 16:e februari och det betyder i sverige att det är fettisdagen, och det kan man lugnt säga att det är idag!! jag blev allt bra sötsugen efter jobbet och nu har både jag och elina smaskat kakor,godis och annat gott.. :P Men som sagt är det semledagen så vi ska ju äta semlor också, men det blir först när fredrik och björn kommer hem ikäll.. och hemmalagade semlor blir det också, för jag var så flink och gjorde egna semlisar igår :O) hihi...

tanken är ju att jag skulle ha åkt lite lämgdskidor idag och prova de fina spåren som ligger i närheten(1,5-2mil bort). men jag vågar inte åka själv i skogen, så jag funderar på att vänta tills imrgon eller tills kanske elina ger med sig och faktiskt följer med mig ut!!!?




nu blir det nog till att.. ja, inte göra något särskilt
puss sofie



Livet rullar på,

Vi är världens sämsta bloggskrivare, det är nu ett faktum. Men man kan ju inte vara bäst på allt.
Vad ska man säga sen sist vi skrev? Jag och Sofie var hemma i Sverige i 3 dagar förra veckan. Det var skönt. På hemvägen tillbaka fick vi med oss en ny roomie, Fredrik Larsson. Han bor numera i vårat förråd, eller hans såkallade "Lyx Sviit" :)
Fredrik ska ju också börja på Gadermoen, fast som stuer.. alltså ha hand om baggage och lasta flygen och sådant.Och han har redan fått sin extremt snygga outfit !!!

Ikväll blir det Oslo, iallafall för mig, Sofie och Fredrik. Vi kom fram till det igår när vi drinkade lite med vår hyresvärd och Spencer, att idag drar vi till Oslo. Och jag menar, vem tackar nej till Olso ???
Så tonight gonna be a good night !!

Over and out, <3


Våran nya roomie


RSS 2.0