Vaccination!!

Ja då var det avklarat.. ialla fall första delen =)

Igår var vi och tog vaccinationssprutaorna på helsesentret i Jessheim.  tre stycken skulle det bli, hepatit A och B, stelkramp och tyfolid!! Aahh, lite småläskigt för jag visste inte hur jag skulle reagera? Jag var jättekaxig när jag var yngre men nu har jag inte tagit sprutor på flera år så visste inte om jag var en riktig mes nu eller inte?? speciellt inte heller när Elina nästan svimmar av skräck när hon tar sprutor och samma med våran storebror som nästan svimma senast han tog vaccinationsspruta..
Det blev ju heller inte bättre när jag skulle stå och hålla elina i handen för att lugna henne lite och ser att sjuksköterskan inte lägger in halva sprutan försiktigt läns huden utan typ Rakt In och Hela nålen in också!! :S när det ialla fall var dags för mig så ser sköterskan att elina inte mår så bra så hon får lägga sig ner igen i liggstolen. så slutar med att jag får sitta i en helt vanlig stol och ta mina tre sprutor!! Men det gick suuperbra!! kände knappt av när hon stack in den.. hihi!! så jag är lite mer mogen och kaxigare än min små andra syskon ;P hihi!!

Nösta och sista spruta ska vi ta om en månad vilket är hepatit A och B .. sen är det över då är det bara att resa säkert :)
Nu ska det bli film och sängen för imorgon är det tidigt jobb och sedan letande efter sista delarna till min halloweenkostym för imorgon kväll! ..

sov så gott och god natt! <3
sophie

31 dagar..

Ja då var det bara 31 dagar kvar tills vi jobbar våran sista dag och tar vårat pick och pack och drar hem till Lidköping för en sista vecka innan vi åker ut på "världsturné"  =)
Längtar så fruktansvärt mycket och kan inte förstå att vi ska iväg så snart och så länge.. Ofattbart!!



En dag som denna då, vad har man gjort? jo, jobbat som vanligt, tidigt pass!! hem, äta, sova och bli väckt 3-4gånger, somna om, bli väckt igen, åka till jessheim, umgås med 4 härliga jenter, shoppa, hem, äta, pyssla med björns Halloween-dräkt!! Det är väl vad jag hunnit med idag då!! ganska busy och aktiv har jag väl vart ändå :P !!!

Nu ska jag kolla på nått avsnitt av SATC och sen blir det det sängen, sent jobbpass imorgon :)
Sov så gott allesammans!
Puss sofie

Hej-å-hå!!

Då börjar den här dagen lida mot sitt slut, men Sofie är inte redo för sängen än!!
Idag har jag jobbat tidigt pass, 5-10, när jag kom hem var det nästan med en gång var det dags för "arbete" för mig vilket var att göra slut på den röda mjölken så då blev årets första tomtegröt gjord =)



Senare kom Ulrika Ullis Forsberg på besök och lite kaffedrickande och sedan vidare till shopping i Jessheim, jag hittade tyvärr ingenting men Ullis fynda för fullt =) När vi kom hem till mig igen blev det tomtegröt och massa snack om våra resor vi snart ska iväg på.. Gud så vi längtar =) hihi!!

Nu har jag slappat lite framför datorn och men ska snart byta om till träningskläder för att bege mig på träningspass, puls styrka =)

Ha nu en super trevlig kväll!!
Puss kram/ sofie!!





Jaaaa... jag fick som jag ville =)

Ja då fick jag som jag ville!! Önskade mer än nästan något annat att det skulle komma snö innan vi reste iväg till varmare breddgrader, och jag fick som jag ville.. Jihoooo!! =)

 

Idag blir det att fixa med Björns Halloweendräckt och senare ikväll blir det mitt första Sumbapass =)

Ha en trevlig kväll =)
Puss klem

Då var det fixat!!!

Då var vaccinations-skräcks-dagen bokad :S

På torsdag om en vecka ska vi tre, sofie elina och björn, åka till jessheim helsesentrum för att ta två sprutor var... AAaahhh!! hur ska detta gå?? elina blev lite orolig när jag ringde och berätta att; nu är det bokat.. hon har tjatat några dagar på att vi ska ringa och när jag väl gjort det då ångrar hon att vi gjort det.. hihi!! ska bli spännande. får nog hålla lillan i handen =)

För er som inte vet, kanske pga att vi inte har skrivit här på 5månader(Oops) så ska jag(sofie), elina och björn ut på en nästan 5 månaders lång trip runt Heeela jordklotet.. =) denna resa bokades någon gång i juni!! och vi drar iväg den 6:e december från Arlanda =)


tre små bruna tjockisar ;)

ska ge en mer uppdaterad lista över resan och allt därtill så snart som möjligt!!
Puss och god natt på er <3 /sophie





RSS 2.0