Bahamas i bilder



 

 

 



 






Happy Birthday!!

Ja då var min dag snart slut här på Bahamas!! Men underbar har den varit.. även fast det var en annorlunda födelsedag utan familj och vänner så blev det toppen!! Tack vare lite hemlig planering från Elina och Björn så blev det perfekt.. Tack!! =)

Startade med lite lyxigare frukost än vanligt vid poolen med yoghurt, jordgubbar, meloner och philadelphiaost :P fick tillochmed en grön duk på bordet.. hihi! Jag fick en hel del presenter som jag öppnade; Halsband, armband, godis och ett kort där det stod Grattis och att jag skulle vara klar med finkläder på kl 19.00 :) Vi pratade samtidigt med pappa på skype som för tillfället är i Indien och jobbar och som jag fick höra väldigt fin skönsång från .. =) Eter frukosten kom mor och bror också in på skype! Båda sjöng för mig varsin gång och väldigt väldigt vackert Hihi!! Blev ett snabbt samtal med Mia också men som tyvärr inte var lika våghalsig så kom inte lika långt med sjungandet :P haha!!

  
Frukosten!

Vi drog oss senare ner till stranden och slappade gott i solen och vattnet.. Jag och Björn tog oss en promenad till Dunkin Dounats där vi köpte våra nya favoritmackor.. blev även efterrätt med dounats =) Tog lite kort och solade fram till strax efter 17 då vi gick till rummet för att fixa iordning oss för kvällens överraskning!

 
På stranden

 
Dounats till efterrätt =)

 
23-åringen.. It´s my birthday


Klockan 18.50 gick vi mot det hemliga målet.. Svängde in vi Hilton Hotellet där Elina beställt bord för 3. =) Beställde in tre goda rätter; tenderloine, crusted chicken och surf and turf!! Mycket gott, dock fick björn be om nytt kött då han beställt medium-rare men fick welldone.. trist! men fick gratis extra drick och öl pga besväret.. niiice =) Efter maten hade Elina och Björn fixat så att personalen bakat en tårta och kom ut med den med tre ljus i.. sjöng gjorde de också för mig =) Mätta och belåtna fick vi med oss resterna av Stora tårtan och gick hemmåt. Nu har vi slappat med total paltkoma framför tv:n!! 

  
Björns surf and turf och min tenderloin stek =)
 
Elinas crusted chicken och min tårta =)

  

 

 
Ingången på Hilton! och björn hade kul med kanonen! :P


Hotellpoolen!!

Jag är så nöjd med min dag.. enkel, exklusiv ovh extra underbar på samma gång ;)
Ha det toppen... och ett sistas Grattis tillmig :P
Puss kram/Sophie



Baaaahamas!


Vi har lämnat underbara Hawaii och är just nu i Bahamas.
Helt underbart om man bortser från alla påflugna Bahamianer som flörtar så fort dem får chansen, "are you from heaven" repliken är ganska uttjatad just nu.. !
Men iallafall, vi har det underbart. Idag är det exakt 3v kvar på vårat äventyr. Blandade känslor.
Jag suger på att blogga, Sofie kan det där bättre. Ville bara säga att vi lever och har det bra!
Miss u all back home though!!!!!!!
Elina den fina



RSS 2.0