Zurich, Sälen og Dal

Oj vilken fantastisk uppdatering vi kommer med, ikke sant ?! :)

Men för tillfället är vi lite upptagna. Jag (elina) sitter hos Diana i Zurich, Sofie og Björn är i Sälen og Charlie + Fredrik är hemma i Dal og jobbar og är hundvakt .. Så nu vet ni varför bloggen inte är så aktiv med sina inlägg..

När vi kommer hem igjen så får vi nog göra en sammanfattning av den senaste månaden på ett collage eller nått, så att ni kära blogg läsare hänger med i svängarna :) Fast det kan ju i och för sig bli lite svårt, eftersom en medlem i vårat kollektiv vid namn Fredrik gjorde PUK-kod på vårat tillfälliga internet.. hmm, men det löser sig nog :)

Här i Zurich är iallafall allt bra. Igår och idag har vi haft 20 grader. Fast tråkigt nog ville solen försvinna och regnet komma fram vid 13 tiden idag, men det finns ingen snö så jag är lycklig ändå !!
Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Diana ska komma tillbaka. Sen ska även jag få testa på Zurich uteliv, så vi får se hur detta slutar .

Vi snakkes, kos og klem

 


Nice price

Då sitter man på jobbet och stressar järnet... eller i själva verket så gör jag inte så mycket nu. hihi. puss på er

ja då händer det minnsan grejer...

jag är då här efter en dags arbete och ett litet besök i jessheim köpcenter, tänkte hämta upp björn som slutade 2timmar senare och samtidigt utföra lite ärenden!! Det hela slutade med ett litet impulsintagande från min sida och ett linne från H&M =)


Någon som kan se vad det är för impulsivt jag gjort idag??
Förutom det linnet jag köpte då!! :)

Ha det bäst, nu blir det hemmalagad lasange =)

Pussis/sofie



we'll be back soon!!

sorry för den dåliga updateringen och jag har egentligen inte ens tid att sitta här nu!! men nu har jag fått internet till våran dator igen så nu kan ni räkna med att jag kommer att updatera mera :D hihI!!

höres snart
puss/ sofie

RSS 2.0