GOD JUL!!

Då var julafton snart över och alla sitter vi nöjda och belåtna i soffan och tittar på filmer som går på Tv:n =)

Hoppas alla ni har haft en alldeles underbar Julafton med mycket god mat och fina julklappar och mysigt sällskap!!! För det kan jag lova er att jag har haft.. ska allt visa er lite av våran jul imorgon eller framöver. :)

Men här får ni i alla fall ett smakprov på familjemyset som vi haft idag!!


(var ju tvugna att ha ett familjekort framför granen)

God Jul och god fortsättning!
Sofie


Våran lilla sötnos

hugo är också en liten datanörd


Spa i Dal,


Idag har varit en ledig dag för elina & charlothe. Det började vid halv 12 då vi steg upp och efter ett tag begav vi oss ut med Hugo på en långpromenad i vårat samhälle. Och söt som han är börjar han frysa om tassarna och vägrar gå när man varit ute ett tag, då är det bara att lyfta upp honom i famnen och promenera vidare med våran sötnos!
Efter den kyliga promenixen blev det varm choklad + mackor i vårat bubbelbadkar. Sen kom Sofie hem och då lussade vi för vår hyresvärd och gav dem julgodis. Sen blev det film, Love Actually!
And All I Want For Christmas Is You !!!!!

<3


Tre gubbar tre gubbar från pepparkakeland...

Då har jag precis varit ute på en liten skogs/spring-efter-boll-promenad med lille hugo =)
Och efter denna promenaden så sitter jag mnu ensam hemma igen då alla utom jag är på jobbet, lite tråkigt men det får gå...

Tidigare idag innan Björn och Elina drog till jobbena så bakade vi ihop en liten pepparkaksklump som vi har tänkt att göra lite pepparkakor av imorgon, tillsammans med det andra julbaken som vi tänkte tillbringa en heldag imorgon eftersom Elina och Björn är lediga och jag slutar halv 11 på förmiddagen imorgon.. ska bli väldigt roligt..

Vi hann även med att pynta några apelsiner med nejlikor idag också.. här har ni dagens resultat!!

ajdå.. det blev inget resultat, inte i bilder i allafall. får inte över bilderna nu,, så får fråga björn när han kommer hem vad det är för fel!!?? hmm..

men men, nu blir det pepparkakor (köpta) och varm choklad =)
puss/sofie



Lucia hon kommer med ljus i hår...

Ja då var ju Luciadagen över och här sitter jag!! =)
Hur firade vi då Lucia idag, ja tyvärr inte riktigt som man kanske ska..?? Vi var ju i sverige igår och kom hem sent så det var ju bara till att sova ut idag, näsan direkt var det duschen och sedan till jobbet!!
Efter jobbet blev det mat och sedan nu precis innan tolvslaget så forade jag Elina och Björn lite lucia i våran stuga.. och detta var vad vi åstadkom! ...






haha.. snacka om flummig Lucia ;) men kul hade vi i allafall!!
Imorgon är det ledigt för mig och Elina och då blir det till att börja leta julgran, vart vi nu har tänkt att hitta en sådan får vi se...?? ;) På onsdag då jag och Björn är lediga båda två så har vi planerat lite julbak och pyssel =) Jihooo...

ha det bäst och sov så gott
Pussar// Sofie



Charlottenberg,

Nu har jag och sofie haft två lediga dagar. En slappdag och en shoppingdag i charlottenberg med några andra från incheck!! Köpcentret var ganska så stort och det fanns en del att välja på trots att mycket saknades.. men en del av julklapparna är nu köpta plus en del saker till sig själv såklart :) De hade även världens största godisbutik, MEN med norska priser.. vi trodde vi kommit till Sverige ?! Så efter att jag hittat mitt berg av coca-cola begav vi oss vidare igen!

Idag landade även Barack Obama på Gardermoen, synd bara att vi jobbar eftermiddag eftersom han landade redan imorse, men men.. Nu hoppas vi Norges satsning på säkerthet håller, för vi vill inte att det ska hända Obama något nu när vi bor här!!

Eftersom updaten varit ganska dålig så kan vi väl sammanfatta de andra dagarna med jobb, jobb, städ och paaarty at our place! Det blev sent den natten och jobb fahen efter vid 14.. men det fick gå, vi har ju trots alt fått vila lite dessa lediga dagar..

Nu ska jag fixa mig, jobb från 14-22.30 ! Puss & kram

Charlothe 21 år !!

Hipp Hipp hurra till våran Charlie på hennes 21 årsdag :D :D




2 december,

Tänka sig att det redan gått & blivit december. Det är lika med 22 dagar kvar till julafton och 1 månad minus 1 dag till MIN 20årsdag :D, woho?! Någon som är sugen på party??

De senste dagarna har innehållit jobb för oss alla, som vanligt. Och lite annat fix och trix i lägenheten.
Efter jobbet idag så besökte jag & sofie Jessheim senter för att fixa några ärenden och vi fick även med oss en påse med två klänningar/tunikor, och de var billiga för att vara norska, me like !!
En svart och en lila. Syns dåligt på bilderna eftersom de är från mobilen, men de är randiga med varannan med glittertyg i typ .. :)

Igår var det även BeerCall, det har i princip varit det enda samtallsämnet den senaste veckan hos den yngre generationen på Incheck. tyvärr så kunde varken jag eller Sofie gå eftersom festen antagligen sluta då vi började jobba., vilket var klockan 05... Men som tur är är det BeerCall varje första tisdag i månaden, så nästa första tisdag i januari/februari ska vi INTE boka upp oss på något arbetspass på förmiddagen ;)

Just det, dagens roliga händelse får vi inte glömma att nämna. Jag och sofie parkerar bilen utanför huset och kliver ur och tar med våra saker för att gå, vi båda ska skynda oss in men det hela slutar med att jag gör världens vurpa och i nästa sekund ligger jag ner i snön och sofie står halvt ihopkurad och vi båda dör av skratt.. That´s our life in Norway.. Okej det låter absolut inte lika kul som det var, så synd att ni missade allt det roliga ;)


RSS 2.0