Godis är gott,

Shiit, jag och sofie fick godis-abstines eller vad man ska kalla det.. I Norge har de inget gott lösgodis, bara lite få undantag. Jag vill ha Lidköpings lösgodis,, det är något speciellt med det. Men idag klarade vi oss inte längre. Det blev en promenad till KIWI där man antingen köper lösgodis för 99 NOK/kg eller fyller en burk för 49NOK.. För att tjäna på detta måste ju burken minst innehålla ½kilo.. Jag och Sofie stod bredvid två små flickor och pressade i så mycket godis det bara gick.. Vi lyckades tillslut få i 672g. WOHO!! Så nu var våran kväll räddad ;)
Förtillfället är även Björns mamma på besök, en liten weekend i Norge. Imorgon kväll flyger hon hem igen, med Norwegian såklart! Det gillar vi. Sofie & jag ska även upp och jobba klockan 05 imorgon, så antar att sängen kallar snart.. måste bara bli lite trött först !! HA DE :):)


Etter julfest, som grädde på moset..


Ahh, jag lever fortfarande på allt som hände i lördags! Att Norge är steget efter är ju inget nytt, men i detta fall är jag så lycklig att dom var det. Jag tror jag kan tala för alla när jag säger att det var en sjukt rolig fest !!
Alla var lite runda under fötterna, massa dans, rosor, öl (hmm), och ett äckligt julbord.. Så jag får tacka att jag hitta en jordgubbe, för det var min överlevnad under kvällen !! ;)
Under kvällen sa det Hux Flux, sen hamnade vi i en taxi och sedan på flygtåget och sedan befann vi oss i Oslo.. Och som jag sa till Valdete, så kul jag hade i lördags har jag inte haft sedan studenten.. Och studenetn var en av de bästa tiderna i mitt 20 åriga liv :)
Men det sorliga var att även denna fest natt var tvungen att ta slut.. Jag & Sofie följde med en kille från jobbet hem. Sofie somna (däcka?) vid halv 5, för min del blev det vid 7.. Och efter 2,5 timmars sömn var det dags att bege sig mot Gardermoen igen eftersom jobbet kallade..

Snodde några bilder från Filippa, ett urval av kvällen hamnade på facebook, resten är nog censurerat.. ;)
Pusss min älskade vänner !

Steget efter i Norge,

I Norge är dom alltid steget efter, men som man säger; Bättre sent än aldrig!
Så därför ska jag och Sofie på julbord med jobbet ikväll. Norskt julbord + fest har man ju inte direkt varit med om förut, så det ska bli spännande och se hur detta slutar. Tråkigt nog så jobbar både jag och sofie imorgon vid 13.. Hmm skulle vart så mycket skönare att vara hellediga som idag :)
Innan julbordet kommer även Valdete och Filippa hit, så det ska bli kul. Och hur vi tar oss till festligheterna återstår att se.. För Charlie är i Karlstad och Sebastian i Barcelona.. Hmm, det får väl bli en dyr taxi !!!


Vi har faktiskt ett liv,

Jaha, till att börja med ska jag säga att vi har faktikst, tro det eller ej, skaffat oss ett liv här i Norge! Och när vi väl inte är i Norge, utan "hemma" i Lidköping, ja då har vi inte tid att sitta vid datorn för då ska vi träffa våra barndomsvänner ;) Alltid är det någon ursäkt, men that´s life !!

Iallafall, en liten update ska ni få om vad som hänt det senaste;
Jag har blivit frisk igen, jobb, partaj a la skinnstudumpa, jobb, bokat resa för att hälsa på min Diana, jobb, jobb och jobb.. Men som tur är så tycker vi om våra jobb, iallafall jag och sofie. Och det är ju även på jobbet vi har alla, eller iallafall de flesta av våra vänner här i norge, så då kan det inte bli så mycket bättre!
Tänkte dela med mig av lite bilder från festligheterna som utspelade sig här i lördags, det var mycket nice!!



Och just det, på lördag har jag & sofie julbord med vårat jobb, bättre sent än aldrig, hehe..!
Det kan inte bli annat än greit, iallafall inte efter vad jag hört .. grr ;) Så vi får vänta & se.

Ha det bäst, och Ni får väl hoppas att det inte dröjer alltför länge tills vi möts här igen :)

Tirsdag!

då var man tillbaka här igen efter ett litet upphåll och innan dess många löften, om att lägga ut bilder från jul och nyår.. tyvärr har ju inte det kommit ännu som ni har märkt och jag vet inte när det kommer, för nu hinner jag inte tyvärr för det är dags för mig att bege mig till jobbet om ett litet tag!! men eftersom Elina är sjuk och hemma från jobbet kanske jag kan få henne att lägga ut lite fin bilder :)


men jag hoppas att alla har haft en bra början på det nya året och att ni alla ska få ha en god fortsättning också! =) ha det bäst så hörs vi.. pussis/ sofie





God Fortsättning..

då var jag tillbaka för en snabb uppdatering :S tanken var ju redan innan nyår att jag skulle lagt upp bilder från jul, och börja det gjorde jag också.. men tack vara det sega internettet i norge så hann jag aldrig bli klar.. och sen dess vi kom hem så har det varit full rulle!!! men imorgon tänkte jag försöka få upp lite bilder, antingen på jul eller nyårstiden..!?? vi får se vilket det blir!! Men nu ska jag sova!! puss god natt.. // Sofie

RSS 2.0