Crystal Divers

Da ar vi nu i Sanur.. Kom hit igar och ska stanna har tills pa torsdag! Vi bor pa ett hotell som ags av en Dansk kvinna som aven har en dykarkurs som vi gar nu, Crystal Divers. Idag har det varit teori pa engelska fran 9-17.. tuff dag!! Det ar valdigt mycket man ska lara sig, sakerhet, tecken, forgiftningar och allt moljigt.. hmm. men det ska val bli bra till slut!?! Imorn blir det traning i pool och lite mer teori, och de tva resterande dagarna efter det blir det Open water, sen ska vi vara fardigutbildade att dyka i Open Water, steg 1 da... =)

Innan vi kom hit var vi i Uluwatu dar vi bodde pa Balis lyxigaste hotell(?).. Vilken service, kostade gjorde det ju i och for sig, iallafall om man ar Balines ;P Vi hade pool med utsikt rakt ut over havet, fick varldens godaste mat och frukost, de korde vara saker var vi an ville, gratis till Templet vi akte till en kvall dar vi sag pa Firedance med cha-cha musik vilket bestod av ca 70 man som sitter i en ring och gor ljud som ska likna instrument samtidigt som det kommer in personer och dansar "teaterdans", vi blev hamtade sa vi skulle slippa ga med vara ryggsackar och de kallade oss for celebrities och oppnade dorrarna at oss hela tiden.. hihi. Vi sov forra natten inne i Kuta dar jag antligen fick kopt ett par FlippFlopp inne pa RipCurl innan vi fortsatte till Sanur.

Nu ar det snart dags for lite mat och sen kanske lite pluggande!?
Ha det super.
Puss/ Sophie


PS. tyvarr blir det inga bilder, eftersom pa bali sa ar deras "highspeed" internet samma som det langsamaste i sverige, sa ni far ha talamod med bilderna.. sorry!! DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0