Monkey Forrest

Da har vi tagit oss till Kuta, efter 2 natter i Ubud, den kulturella staden dar alla kineser hanger och aven aporna.. =)

Vi var namligen inne pa Monkey Forrest som ligger mitt i Ubud, en stor djungel med massa apor, 20.000 kostade intradet och lika sa for en pase med minibananer, vilket var det varsta vi kunde ha kopt, bjorn kom inte mycket langre an 3 meter innan aporna klattra upp pa honom och forsokte ta alla bananer, och inte mycket battre gick det  for mig nar jag forsokte gomma dom under linnet, dar hittade dom dem lika latt.. haha. men kul var det iallafal, inte var dag man har elinas slaktingar klangande pa sig ;P hihi..
Men det var inte bara kul heller, Bjorn lyckades faktiskt bli ganska hart biten av en stor apa nar han forsokte ta tillbaka en bananbit fran den, lite dumt men efter massa vatten desinfektionsmedel och annat gagga fran dem som jobba dar och ett plaster sa var det frid och frojd igen, han skaffa sig tillochmed en BFF dar inne som inte ville klattra ner fran hans axel, han satt sa bra dar.

Har kommer forsta bilderna nu efter manga om och men, blir forhoppningsvis mera snart =)


Vi 3 med vara goa drinkar och Elina och Bjorn vid poolen  i Uluwatu


Dykarkursen i Sanur och jag vid varan privata pool i Uluwatu


Bjorn med sin bastis och varldens sotaste bebis i Monkey Forrest i Ubud

Det blev en hel del shopping i Ubud, jag kopte en rod julklanning och elina en blommig, bjorn kopte sig ett par badshorts och ett armband, vilket jag och Elina ocksa inforskaffa oss, vi har bestamt att vi ska kopa ett armband i varje land vi ska aka till =)
Nu har vi tagit oss vidare till Kuta och har ska vi nu vara tills pa onsdag kvall da vi reser vidare till Australien. =)

Ha det toppen allesammans.
Puss kram/ Sophie






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0