2011

Då var vi tillbaka här igen!! har tyvärr inte blivit några inlägg på länge då det har varit full rulle och internet inte funkat som vi velat när vi tänkt skriva.. men men, nu är jag här!

Vad har då hänt senaste veckan?? Får väl ta det i korta drag med lite fina bilder!!

Efter Julafton så begav vi oss vidare till nästa hostel som låg vid central station i Sydney och heter Bounce. Aaas snyggt, fräsht och modernt ställe. Vi kommer då inte hitta ett bättre hostel än det. Vi softade en hel del första dagarna men även lite fest blev det, skaffade våra första kompisar som var fran tyskland och sverige.. Jihoo ;P Den 29:e kom våran kära vän Sara till Sydney och flyttade in på vårat hostel, det blev då solning på Manley Beach, riktigt nice strand som vi tog en färja till och vi åkte förbi Operahuset och Harbour bridge.

 
Operahuset och Harbour bridge

Sara Lukas och Nina på strande

Den 30:e träffade vi fler trevliga vänner som kom till Sydney, Mia och K-H och vi drog till stranden, Bondi beach. Vi 3 tjejer drog ut på kvällen sen och festade tillsammans med våra rumskamrater från England på en kareokebar, dock sjöng ingen av oss då vi var nyktra (duktiga tjejer ;P), men två av killarna gjorde det. En lyckad och trevlig kväll =)


Bondi Beach!!

  
Jag fick en fyllebugg, Kareokebaren, två glada själar!!

Sen var det då dags för nyår och vad gör man då?? Jo först så var det shopping och jag köpte mig en nyårsklänning :) Elina införskaffa sig en ny handduk. Vi kom tillbaks till hostelet mötte ytterligare en vän som kom till Sydney idag och skulle fira nyår med oss, Frida! =) Björn drog med sin barndomsvän Jacob till annat håll, en fest vid Bondi. Vi andra började fixa oss, och sen kom Mia och K-H, och även lite senare kom två vänner till, Erik och Rickard.. Vi fixade våran superlyxiga gourmetmiddag gjort av 2min nudlar och lite stekt kycklingfilé ;P Gott var det.. Vi satt på våran takterass på hostelet med några andra från hostelet, lyssna på musik, drack Goon(billigt australienskt vin som man blir väldigt lätt full på) och hade almänt trevligt tills 22 tiden då vi drog oss inåt mot Circular Quay där vi tänkte stå och kolla på fyrverkerierna, kanske inte världens bästa plats vi fick men såg ungefär halva bron och lite utöver vattnet, kan inte förvänta sig mer heller, ska man få en bra plats så måste man ställa sig vid senast 12 på dagen. hihi!! Jag Sara och Elina tog en taxi till Bondi Beach för Sara var helt inställd på att hon skulle in och se David Guetta som var där och spela, men slutade med att Elina och Sara fick ett nattbad istället hihi!! Jag avstod eftersom jag är lite sjuk :P Men blev ett väldigt lyckad nyår med underbara vänner och slutade ca 6 på morgonen hemma på hostelet.

 
Hela glada gänget, Elina och Mia på takterassen!!
 
Partyyyy!!!
 
Sista inan vi drar iväg och lite fest med receptionisten innan vi drog också, härlig prick!! =)
 
På tåget!! och raketerna vid 00.00 slaget
  
Raketerna och jag påväg till Bondi

Den 1:a fyllde Elina 21 år och efter att vi lyckat pallra oss upp ur sängen vid 11 och äta fruktsallad med tomtebloss och sjönsång från oss morgonpigga små svenskar ;P sen firades det vidare med Akvarium och Wildlifeworld hela dagen och sedan en chokladtårta med jordgubbar på, Elina önskade sig en jorgubbstårta eftersom hon aldrig fått det för hon fyller år på vintern!! En riktig sommartårta alltså :P

  
Fruktsalladen med tomtebloss. Supersöt koala.

 
En haj och Björn som leker i akvariumet..
   
En kengeru och Darling Harbour

Nu har vi åkt vidare från Sydney och kommit efter 14 timmars nattbuss fram till Byron Bay. Vi fick även med oss Sara på köpet Jaaa!! Hon ska följa med oss på hela våran färd upp till Cairns!! =) Vi har mest bara solat och slappat än så länge här och det har vatit gött. Lite party blev det iallafall igår, drack lite goon och gick sedan ut på byn, senare även med våran rumskamrat Anna från tycskland, kom väl hem vid 1 så blev inte jättesent, skönt det!! 
Imorn är våran plan att dra vidare till Surfers Paradise och glida runt där lite och även lära oss att surfa!!.. Jaa!!

Nu ska det sovas här!! Ha det toppen alla där hemma och god fortsättning!!
Hoppas alla kan hålla sina nyårslöften??!
Puss kram/Sophie





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0