Oj da.. Vi hamnade visst pa andra sidan!!

Da var det dags att skriva igen, samma bortforklaring som forra gangen, lite tidoch cp internet ;P hihi!! Men nu har Sofie tankt kopa sig en liten dator for att forvara alla bilder pa och lattare halla kontakten hemma sa da ska vi val forhoppningsvis uppdatera lite mer =)

Vi var senast jag skrev i Byron Bay och det har minnsan varit en handelserikvecka sedan dess..
Vi reste vidare fran Byron till Surfers Paradise/Australiens Miami dar planen var att lara oss surfa och spana surfarkillar ;) men den planen gick at skogen, regn regn och regn var det anda vi sag sa det blev promenader langs stranden och tva party kvallar dar en av dem var en buss som korde oss till centrum och vi gick sedan runt i samlad trupp till 3 olika stallen dar vi fick gratis drink ocksa, en kul kvall men med massssaa regn!!


The Backbacker's Big Night Out och vi 3 tjejer pa stranden..

Vi skulle sedan vidare till Hervay Bay dar vi hade bokat paket med tva natter och sedan vidare till Fraser Island dar vi skulle aka Jeep pa stranden och overnatta i talt i tv natter, men nar vi akt till Brisbane sovit en natt pa golvet pa transfer center, vidare med buss och kommit halvvags sa var vi tvugna att stanna pa ett bensinmacksstalle som hette Matilda eftersom de hade stangt av vagen pga oversvamning, vi satt i ovisshet (precis som busschauforerna) i 2 timmar och fick da veta att vagen sen skulle oppna om tidigast 24h, sa bussarna vande om till Brisbane och vi stod nu och visste inte vad vi skulle gora.. trotta och utelamnade bestamde vi oss tillslut att vi drar till Perth, hem till Sara och varmen, vi var sa fruktansvart trotta pa allt regn och vi skulle anda inte klara att ta oss upp till Whitsunday och seglingen dar pga oversvamningarna!! Vi bokade biljett och i sondags flog vi hit!!


Hur glada ar vi over vadret och stoppet pa Matilda Sara??

Bjorn i vantan pa flyget i Brisbane

Vi ar nu alltsa i Perth, eller vi bor i Fremantle som ligger soder om Perth, jattemysigt stalle, det ar aven har Sara bor ocksa =) Vi har solat pa basta stranden hitintills med turkost vatten och vit strand!! Igar akte vi en farja over till paradison Rottnest Island, kl 9.45 akte vi dit, sola bada, tog massa kort kolla pa sota Quakkas, akte buss och njooot!! En ol i solnedgangen blev det ocksa innan vi akte tillbaka kl 21.00 igen.. En riktigt harlig dag var det =)


Wooow.. Paradis

Pa stranden i solen och Bjorn med en Quekkas

Inte var dag man ser en pafagel vandra omkring pa gatorna.. hihi!! Kvallsolen =)


The Gang ..


Sota Quekkas och hamnen..


Idag ska vi mota Sara inne i Perth for lite shopping..
Ha det toppen sa hors vi snart!!
Pussisar// Sophie <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0