Were going down in down under...

Då var det dags att röra på sig igen. Idag gick vi nämligen till Tonys hire och hyrde oss en Toyota Echo som vi nu ska köra söder ut i och sedan tillbaka tills Perth tills på torsdag!! Vi ska hinna ända ner till Albany som ligger ca 690km från Perth enkel väg, Vi ska även längs vägen hinna stanna på lite olika ställen och hitta på något kul eller checka in någon häftig sten eller liknande?? Hmm blir ganska tight!? Men det ska nog gå!! Vi har idag kört samanlagt ca 23 mil ner till Busselton där vi nu sitter och slappar i bilen på McDonals och här på parkeringen hade vi tänkt att sova inatt, fast i bilen då!!

 
Våran Toyota, Jag och Elina på väg mot äventyren..

Det är bara jag som har kört än så länge och det är inte lätt ska jag tala om.. först och främst är det ju vänstertrafik och det blir väldigt fel att köra på fel sida av vägen och sitta på fel sida och köra i bilen, och för det andra så är det automat och jag har aldrig kört med det förut, så mycket nytt att vänja sig vid..  har redan ett flertal gånger viftat med högerhanden vid dörren for att växla.. haha!!

Vi har ialla fall hunnit stanna till på två sällen tidigare idag, först i Rockingham där vi satte oss ner för att äta maten vi köpt tidigare, en hel kyckling men potatissallad till och lite bröd till.. vi satt med utsikt över vattnet.. mycket vackert!!

 

Vi åkte sedan vidare och stannade till i Bunbury där vi satte oss på McDonalds för att sno lite gratis internet och fixa med massa småsaker och även samtidigt få i oss lite kaffe för att piggna till, självklart blev det en chailatte för mig ;) Det blev även lite skvaller med mamma på skype. Vid 20-tiden bestämde vi oss att det var dags att dra vidare igen, så riktningen var inställd mot Busselton.. mörkt var det och svårt att se på de små "ökenvägarna" vi åkte på. Våran vän Sara har berättat för oss att det är många Kängrur som söker sig till vägarna på natten för värme så det är tyvärr många som blir påkörda och det märkte vi, bara på en 40min körning så såg vi 3 döda kängrur i vägkanten.. Usch, stackare..!!

Nu ska vi borsta tänderna och sen blir det att ställa sig i hörnet på parkeringen och sova..
Natti Natti !!
Puss /Sophie

Älska McDonalds och gratis internet..Nanananana.. I´m Lovin it!! =)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0